Enkele projecten uitgevoerd door Kerseboom Advies

Wanneer u klikt op een van de onderstaande projecten/bedrijven krijgt u meer informatie over de rol van Kerseboom Advies en eventuele referenties.

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding levert al vanaf 1989 een bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Dit doen ze door het geven van praktijkgerichte open trainingen, bedrijfsgerichte trainingen, coaching en begeleiding in kleine groepen.

De bestaande website voldeed niet meer aan de huidige wensen en eisen. Men wilde meer mogelijkheden hebben om de inhoud van de website zelfstandig aan te passen en een mogelijkheid voor bezoekers om zich op de website in te schrijven voor de diverse trainingen. Ook het uiterlijk van de website moest opgefrist worden en een ontwerp krijgen dat passend was bij de nieuwe huisstijl.

Lees meer over deze website met de mogelijkheid om in te schrijven voor trainingen... 

Tennis XXL Franchise B.V.

Tennis XXL franchise B.V. is een franchise formule voor tennisscholen. Gedurende de ontwikkeling van de formule werd Tennis XXL geconfronteerd met een – niet meer representatieve- website. Hiervoor werd de voorkant van een administratieve applicatie op het internet gebruikt, maar deze bleek niet voldoende mogelijkheden en met name vrijheden te hebben om de diverse doelgroepen op het internet te bedienen.

Naast cursisten, medewerkers en tennisverenigingen, zouden nu ook franchisenemers gebruik van de website gaan maken. Voor deze nieuwe doelgroep moest niet alleen een informatieve (marketing) website komen, maar ook een omgeving achter ‘gesloten deuren’ (portal).
Ook moest de website goed vindbaar (zoekmachine optimalisatie) zijn op het internet, zodat nieuwe geïnteresseerden aangetrokken konden worden.

Lees meer over de website van deze franchise formule met portal en de reactie van Marc Swaghoven... 

Groot bedrijf in het zuiden van het land

Een groot productiebedrijf met bijna duizend medewerkers was door een overname in de situatie gekomen dat er hoge licentie kosten betaald moesten gaan worden voor het bestaande intranet. Het nieuwe intranet dat opgezet zou worden met de nieuwe eigenaar liet nog op zich wachten.

De vraag aan mij was of er een tijdelijke opensource oplossing mogelijk was die beduidend minder zou gaan kosten.

Lees meer over dit intranet project... 

Rhebes Management Support B.V.

Eigenaar Jan de Bes is zelfstandig gevestigd interimmanager en consultant in het HRM-werkveld. Gespecialiseerd in aanpassingen van arbeidsvoorwaarden bij veranderingen in organisaties (fusies, reorganisaties, etc.).

Jan de Bes wilde met een nieuwe website op het internet aanwezig zijn, waarbij hij vrij was om de inhoud zelf aan te passen. Hij zocht een bedrijf met korte communicatielijnen, zodat hij bij eventuele vragen of problemen maar met één persoon te maken had.

Lees meer over de nieuwe website en de reactie van Jan de Bes....